Ευρωπαϊκή eTwinning διάκριση

Δύο Eυρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας απονεμήθηκαν στο σχολείο μας για τo eTwinning έργο “Me the A.I #2.0” στο οποίο συμμετείχαμε ως ιδρυτές και είχε ως στόχο την εισαγωγή των μαθητών στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στην Μηχανική Μάθηση.  Το έργο υλοποιήθηκε  από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Στ’1 και Στ’2 κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 και τους εκπαιδευτικούς  κα. Λάσκαρη Γεωργία, καθηγήτρια πληροφορικής και την κα. Σωτηρία Μαρώλια, δασκάλα του Στ2 . Η διάκριση πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο των εργασιών των μαθητών μας που εκπονήθηκαν στα πλαίσια των έργων.

Το έργο μας εμφανίζεται σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.etwinning.net/en/pub/newsroom/highlights/european-quality-labels-2020.htm#c246

Το έργο μας, μέχρι στιγμής έχει διακριθεί:

1)            Με βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «2020 STEM DISCOVERY CAMPAIGN » , μια κοινή διεθνή πρωτοβουλία που διοργανώνει η Scientix και προσκαλεί έργα, οργανισμούς , βιβλιοθήκες, σχολεία, πανεπιστήμια και λέσχες νέων σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, να γιορτάσουν τη σταδιοδρομία και τις σπουδές τους

2)            Με Εθνικό βραβείο eTwinning στην Λιθουανία από την εταίρο Lina Lienienė από το γυμνάσιο Telšių «Germanto».

3)            Απέσπασε συνολικά 14 Ευρωπαϊκες Ετικέτες Ποιότητας

Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εργατικότητα, τη συνέπεια, τη συνεργασία και το αξιόλογο αποτέλεσμα!

Blog έργου: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-MeTheAI/

eTwinning σελίδα: https://twinspace.etwinning.net/90726/home

 

Κορυφή