Εορτασμός 25ης Μαρτίου

 

Νέα Ερυθραία ,  19/03/2018

2O και 3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ Νέας Ερυθραίας

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Τετάρτη 21/03/18, τις δύο πρώτες ώρες,  θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μαθητών /τριών του σχολείου στον Ι.Ν. Αγίας  Ματρώνας.

β)  Την  Παρασκευή  23/03/18 στις  08.15  θα γίνει η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές/τριες  της  Στ τάξης.  Η γιορτή θα τελειώσει περίπου στις  9.30 και τα παιδιά θα αποχωρήσουν. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. Την ίδια μέρα ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και  ο υπεύθυνος για την κατάθεση στεφανιού θα παραστούν στην κατάθεση στεφάνου που θα γίνει στο Μνημείο Πεσόντων (Κηφισίας & Ζηρίνη) στις 11.25.

γ)Την Κυριακή 25/03/18 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν  10.25 στον Ι.Ν.  του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην  Νέα Ερυθραία, όπου θα τελεστεί η Δοξολογία. Οι μαθητές της Ε και Στ τάξης  που θα παρελάσουν θα συγκεντρωθούν στις 11.00 στη διασταύρωση των οδών  Ελ. Βενιζέλου & Χ. Τρικούπη (μπροστά από την Εθνική Τράπεζα). Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και της οδού Κ. Βάρναλη στις 11.30. Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από την συμβολή των οδών Καρασταμάτη Αλεξάκη και Ι. Δρυμπέτη (ανάμεσα στο 1ο Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Ν. Ερυθραίας).

 

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Κορυφή