Tο σχολείο μας βραβεύτηκε με την «EU Code Week School Label» για την περίοδο 2022-2024!

Tο σχολείο μας βραβεύτηκε με την ετικέτα «EU Code Week School »  για την περίοδο 2022-2024 για τις δράσεις τις οποίες υλοποίησε κατά την περίοδο 2018-2022!

Το βραβείο αναγνωρίζει τις προσπάθειες των σχολείων για την προώθηση της κωδικοποίησης και της υπολογιστικής σκέψης σε μαθητές/τριες και επισημαίνει τη συμβολή του στην πρωτοβουλία να ανακαλύψουν οι τελευταίοι τη δύναμη και την ομορφιά του προγραμματισμού και της κωδικοποίησης.

Την πρωτοβουλία CodeWeek διαχειρίζονται εθελοντές και το υποστηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το σχολείο μας συμμετείχε με ομάδες εκπαιδευτικών  (study group)  υπό την καθοδήγηση της Eu Code Week Leader, καθηγήτρια Πληροφορικής κα. Λάσκαρη.

Συγχαρητήρια  στους μαθητές/τριες και στους εκπαιδευτικούς κα  Γεωργία Λάσκαρη, κα. Άννα Γκόγκα, κα. Πελαγία Σπακουρή, κα. Ειρήνη Περγάρη , κα Δώρα Σφαντού για όλη τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν για να εντάξουν το σχολείο μας στο ευρωπαϊκό δίκτυο σχολείων «EU Code Week School».

Φέτος, το study group του σχολείου μας εμπλουτίστηκε με τους εκπαιδευτικούς κα. Ελένη Γκουσίου, κα. Αθηνά Πολυχρόνη και κα Δημητριάννα Μανιάτη.

Δείτε το βραβείο εδώ:

Ετικέτα Σχολικού Κώδικα Εβδομάδας ΕΕ» για την περίοδο 2022-2024!

 

 

 

Κορυφή