Επίσκεψη των μαθητών/τριών της Στ στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας

Στις 24/05/24 οι μαθητές της Στ επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Ερυθραίας ώστε να τους γίνει πιο εύκολη η μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα. Έφτασαν την ώρα του διαλείμματος, είδαν γνωστά πρόσωπα και στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου έκαναν ερωτήσεις σε μαθητές και καθηγητές σχετικές με τις ανησυχίες τους για την επόμενη χρονιά!
Την ξενάγηση στο σχολείο ανέλαβαν η Φιλόλογος κυρία Μαρία Κούτα με τη Φυσικό κυρία Μαρία Παντερή,  οι οποίες μας υποδέχτηκαν θερμά όπως και η Γυμνασιάρχης με την Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου. Μας κέρασαν κατά την είσοδό μαςλιχουδιές και μετά το αμφιθέατρο μας ξενάγησαν στο εργαστήριο Φυσικής όπου μαθητές παρουσίασαν πειράματα, στη συνέχεια στην αίθουσα Πληροφορικής, μετά στην αίθουσα Εικαστικών και τέλος στην αίθουσα Τεχνολογίας όπου οι υπεύθυνοι καθηγητές εξήγησαν στα παιδιά τι πρόκειται να κάνουν στους συγκεκριμένους χώρους. Όλοι τους  ήταν εξαιρετικά ευγενικοί και αναλυτικοί.
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και ευχόμαστε με αυτόν τον τρόπο να είναι πιο εύκολη η μετάβαση των παιδιών μας στο Γυμνάσιο.

 

 

Κορυφή