Συμμετοχή του σχολείου μας στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης 2024 (11 Απριλίου – 3 Μαΐου 2024)

Οι Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης 2024(GAD- Global Action Days 2024) αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό που αναδεικνύει τη δύναμη της συλλογικής δράσης για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, σχολεία από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε δράσεις και προγράμματα που εστιάζουν σε θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία, η δικαιοσύνη, η ειρήνη, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και πολλά άλλα.

Η συμμετοχή του σχολείου μας στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης  δείχνει τη δέσμευσή μας για τη διεθνή συνεργασία και την προώθηση των αξιών της κοινωνικής δικαιοσύνης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια,εκθέσεις,  εθελοντικές δράσεις ενημέρωσης της σχολικής κοινότητας, καθαρισμού δασών, ανακύκλωσης, δημιουργία κήπων από τους Green Ambassadors μας, προωθούμε την ευαισθητοποίηση και τη δημιουργία συλλογικών λύσεων για τα παγκόσμια θέματα που μας αφορούν όλους.

Μέσα από αυτήν τη συμμετοχή, οι μαθητές/τριες μας ενισχύουν τη φωνή τους ως παγκόσμιοι πολίτες για την επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Με την ενεργή μας συμμετοχή στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης, δεσμευόμαστε να δρούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και την εκπαιδευτικό κυρία Λάσκαρη που τα καθοδηγεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες  από τις δράσεις των παιδιών και τα πιστοποιητικά που παραλάβαμε:

Κορυφή