Ευρωπαϊκή Διάκριση στο Stem Discovery Campaign 2023 – διαγωνισμός «Life Terra-Planting with Terra Mission»!!

Tο σχολείο μας βραβεύτηκε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Life  Terra  του Stem Discovery Campaign 2023(*), στην κατηγορία δεντροφύτευση «Planting with Terra Mission» (https://www.scientix.eu/events/campaigns/sdc23/winners  και επιλέγετε  Life Terra).

Το Life Terra 🌳 είναι η πρωτοβουλία της Ευρώπης να ηγηθεί της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, να προετοιμάσει τις μελλοντικές γενιές, να προωθήσει πιο πράσινες πολιτικές σε όλους τους τομείς και να δημιουργήσει επενδύσεις και ανάπτυξη σε πράσινες θέσεις εργασίας.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μαθητών «Green Ambassadors» για τις πράσινες δράσεις τους!

Λάβαμε πέρα από τα πιστοποιητικά μας δώρο  ένα υπέροχο δέντρο στην Ισπανία και την δυνατότητα να καταχωρήσουμε επίσημα τα δικά μας δέντρα στην πλατφόρμα Terra Life !

Το δώρο μας: ένα Japanese cedar στην Ισπανία.
Τα τέσσερα δέντρα που φυτέψαμε στο σχολείο μας.

 

(*) Ο διαγωνισμό Stem Discovery Campaign 2023 είναι μια κοινή διεθνής πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τη Scientix και προσκαλεί εκπαιδευτικούς, έργα, οργανισμούς, βιβλιοθήκες, σχολεία, πανεπιστήμια, λέσχες νέων και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο για να γιορτάσουν σταδιοδρομίες και σπουδές στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, Μηχανική και Μαθηματικά (STEM).

 

 

Κορυφή